Dasar Penghantaran Inspirazs

Semua pesanan diproses dalam masa 1 hingga 3 hari bekerja (tidak termasuk hujung minggu dan cuti) setelah menerima pengesahan dari pelanggan. Anda akan menerima pemberitahuan apabila pesanan anda telah dihantar.

Kadar dan Anggaran Penghantaran Domestik

Untuk kadar penghantaran yang dikira: Caj penghantaran untuk pesanan anda akan dikira dan ditunjukkan semasa pembayaran. Kurier yang akan digunakan adalah GDEX. Anda dapat mengesan pesanan anda pada pautan https://www.gdexpress.com/malaysia/e-tracking.

Untuk produk yang kecil seperti sticker, casing & lain-lain akan di caj mengikut caj penghantaran dokumen.

Pengambilan di kedai

Anda boleh melangkau kos penghantaran dengan pengambilan tempatan percuma di Gurun, Kedah atau di Guar Chempedak, Kedah. Setelah membuat pesanan anda dan memilih pengambilan tempatan semasa pembayaran, pesanan anda akan disiapkan dan siap diambil dalam masa 1 hingga 3 hari kerja. Kami akan menghubungi anda apabila pesanan anda sudah siap.

Waktu pengambilan di kedai kami adalah 9am – 6pm pada Ahad – Jumaat di Gurun, dan 10am – 7pm pada Sabtu – Khamis di Guar Chempedak.

Sekiranya pesanan anda rosak dengan cara apa pun, sila e-mel kepada kami secepat mungkin di admin@inspirazs.com atau WhatsApp/Telefon kami di 013-530 3135 dengan foto keadaan barang tersebut. Kami akan cuba menyelesaikan dengan jalan yang memuaskan untuk kedua-dua belah pihak.

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan lebih lanjut, jangan ragu untuk menghubungi kami di di admin@inspirazs.com atau WhatsApp/Telefon kami di 013-530 3135.